Tuinaanleg

Bent u van plan uw tuin opnieuw aan te leggen of te renoveren staan wij altijd voor u klaar. Na het aanleggen van prachtige bloemrijke borders en hagen hebben we de nodige kennis opgedaan hierbij te helpen. Het is mogenlijk om voor advies langs te komen in onze winkel en showtuin. We schetsen het perfecte border plan met veel ervaring graag voor u.

Neem contact op >

Vakmanschap

De aanleg is het begin van de tuin, deze is net zo belangrijk als het onderhoud daarna. Met de tuinaanleg wordt overal rekening mee gehouden, zoals de stand van de zon, de PH-waarden van de grond, de voedingswaarden enzovoort.


Allereerst wordt er gezorgd voor een goede ondergrond, dit vergemakkelijkt de tuinaanleg en verlengt de levensduur van uw tuin. Daarna worden de harde waren geplaatst, zoals bestrating, plantenbakken, schuttingen of een eventuele vijver. Met de tuinaanleg wordt ook meteen de grond bewerkt en klaargemaakt voor het aanplanten. Als de tuin is aangeplant wordt deze bestrooid met een voedzame toplaag, waardoor de planten beter groeien en het genieten meteen kan beginnen!

Kwaliteitsplanten

Swinkels water en groen levert een uitgebreid assortiment kwaliteitsplanten. Dit varieert van vaste planten, heesters, siergrassen, varens en kruiden in verschillende soorten en maten. Zuiverheid, kwaliteit en soortechtheid staat bij ons voorop. We werken daarom samen met vaste kwekers zodat we een hoge en goede kwaliteit planten kunnen garanderen, waar u jarenlang plezier van zult beleven.


Vraag gratis offerte aan >