Tuinaanleg

Als er in goed overleg een duidelijk profiel is geschetst betreffende het ontwerp, gaan we samen inplannen om de aanleg van de tuin te verwezenlijken. Dit kan vaak vrij snel in de planning worden verwerkt waardoor u direct weet wanneer en hoe laat wij bij u zijn.

Neem contact op >

Vakmanschap

De aanleg is het begin van de tuin, deze is net zo belangrijk als het onderhoud daarna. Met de tuinaanleg wordt overal rekening mee gehouden, zoals de stand van de zon, de PH-waarden van de grond, de voedingswaarden enzovoort.


Allereerst wordt er gezorgd voor een goede ondergrond, dit vergemakkelijkt de tuinaanleg en verlengt de levensduur van uw tuin. Daarna worden de harde waren geplaatst, zoals bestrating, plantenbakken, schuttingen of een eventuele vijver. Met de tuinaanleg wordt ook meteen de grond bewerkt en klaargemaakt voor het aanplanten. Als de tuin is aangeplant wordt deze bestrooid met een voedzame toplaag, waardoor de planten beter groeien en het genieten meteen kan beginnen!

Kwaliteitsplanten

Swinkels water en groen levert een uitgebreid assortiment kwaliteitsplanten. Dit varieert van vaste planten, heesters, siergrassen, varens en kruiden in verschillende soorten en maten. Zuiverheid, kwaliteit en soortechtheid staat bij ons voorop. We werken daarom samen met vaste kwekers zodat we een hoge en goede kwaliteit planten kunnen garanderen, waar u jarenlang plezier van zult beleven.


Vraag gratis offerte aan >