Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is het belangrijkste van heel uw tuin, hierdoor blijft uw tuin jarenlang mooi en kunt u er optimaal van genieten. Ik help u graag dit te realiseren door middel van deskundig advies of fysieke hulp. Voor mij is de eerste prioriteit dat u uit uw tuin haalt waar u behoefte aan heeft!


Neem contact op >

Snoeien en knippen


Voor het specialistisch snoeien van uw tuin bent u bij Swinkels Water & Groen aan het juiste adres. Elke plant of boom behoeft een andere wijze van snoeien, om mooi te blijven en om de langste bloeitijd te realiseren. Met mijn grote plantenkennis en oog voor strakke lijnen voorzie ik uw beplanting graag van de juiste onderhoudsbeurten.


Ook het maaien van gazons, bemesten van de bodem, het zagen van bomen en het verwijderen van onkruid hoort bij tuinonderhoud. Of wat dacht u van winterse activiteiten, zoals het sneeuwvrij houden van uw stoepen en terrassen? Ik help u graag met het onderhoud van uw tuin, eenmalig, alleen voor een voor- en najaarsbeurt of het hele jaar door. Bij Swinkels water en groen is alles mogelijk ‘The sky is the limit’!

Neem contact op >

Bemesten

Voor een optimale bodemstructuur en dus een mooi gazon en beplanting is het belangrijk dat de onderliggende structuur in orde is. Dit kan anders in een later stadium voor veel problemen zorgen. Goede lucht en waterhuishouding en voldoende organische stof zijn essentieel. Door een goede bemesting toe te passen worden deze elementen in evenwicht gebracht.

Swinkels Water en Groen maakt gebruik van organische meststoffen, omdat dit een langdurige werking heeft en de bacteriën in de bodem niet aantast. Door dit te combineren met de juiste bekalking van de aarde bevordert dit de werking van de meststof wat zich resulteert in een prachtig gazon en gezonde beplanting.

Swinkels Water & Groen werkt groen!

Als natuurmens houd ik me ook bezig met het milieu en een duurzame manier van werken. Daarom werkt een groot deel van mijn machines elektrisch. Met het gebruik van elektrische tuingereedschappen komen er namelijk geen schadelijke dampen vrij, is het geluidsniveau een stuk lager en het is ergonomisch verantwoord. Dit werkt wel zo prettig voor ons allebei.